MXN10 mrežni predvajalnik Cambridge Audio

499,00€

In Stock

 • Cena brez DDV: 409,02€
 • Blagovna znamka: Cambridge Audio
 • Koda izdelka: MXN10 Cambridge Audio mrežni predvajalnik

Cambridge Audio MXN10 mrežni predvajalnik (MXN10 Network Playerima naslednje tehnične karakteristike:

 • Inputs: Ethernet, USB socket (mass storage), Wi-Fi, Bluetooth.
 • Outputs: Line out (unbalanced), Digital out (Coax and Optical).
 • DAC: ESS Sabre ES9033Q.
 • Frequency Response: 20Hz – 70kHz +0/-1dB.
 • Ethernet: IEEE 802.3 10 Base-T or 100 Base-T.
 • Wi-Fi: Wi-Fi 5 dual band 2.4/5gHz.
 • Bluetooth: 5.0 A2DP/AVRCP supporting SBC and AAC.
 • Compatibility: UPnP, Local USB media, Internet Radio, Chromecast, Spotify connect, Tidal, Qobuz, Roon Ready, Airplay 2.
 • Audio Formats: ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis.
 • Hi-Res Support: Up to 768KHz 32bit PCM, up to DSD512.
 • Max Power Consumption: 20W.
 • Standby Power Consumption: <0.5W.
 • Mere za mrežni predvajalnik MXN10 (Š x V x G): 215 x 52 x 191 mm.
 • Teža mrežnega predvajalnik MXN10: 1.2 kg.
 • Mrežni predvajalnik MXN10 je dobavljiv v naslednjih barvah: srebrna (lunar grey) NOVO: črna (black edition).
 • Datoteke za prenos:
  > tehnična navodila (user manual) za MXN10 mrežni predvajalnik
 • Spletna stran proizvajalca: MXN10 mrežni predvajalnik

Kompaktna velikost, velika izbira
Mrežni predvajalnik MXN10 lahko prinese svet glasbe visoke ločljivosti v zelo priljubljene hi-fi nastavitve in druge avdio sisteme. Njegova kompaktna polovična širina omogoča prilagodljivost pri namestitvi. Mrežni predvajalnik MXN10 lahko dostopa do brezplačne glasbe, vključno z internetnim radiem, kot tudi do naročniških storitev – mnoge od njih ponujajo brezplačne preizkuse, tako da boste kmalu našli svojega popolnega partnerja za pretakanje. MXN10 lahko predvaja glasbo visoke ločljivosti tudi iz pogonov USB in NAS. To je digitalna glasba iz neomejenih virov, usmerjena skozi eno kompaktno enoto – vse priročno nadzorujete z aplikacijo StreamMagic iz vašega mobilnega telefona.

Več kot desetletje znanja in izkušenj s pretakanjem
Mrežni predvajalnik MXN10 uporablja naš najnovejši modul in programsko opremo StreamMagic Gen 4. To je sistem, ki smo ga sami razvili v Londonu za brezkompromisno, trdno hi-fi pretakanje glasbe. Je intuitiven za uporabo in je sposoben predvajati glasbo z neverjetno jasnostjo – do 768KHz 32bit PCM in DSD512, kar je vse, kar potrebujete da bo zadovoljen tudi najzahtevnejši poslušalec.

Priročnost pretočne glasbe je bila nekoč manj cenjena zaradi kakovosti zvoka in dostopnosti. Temu ni več tako, zahvaljujoč širokopasovnim hitrostim, boljšim kodekom, širši izbiri storitev. Zdaj MXN10 mrežni predvajalnik prinaša priznano pretočno platformo StreamMagic v doseg veliko več ljudi.

Mrežni predvajalnik MXN10 lahko dostopa do brezplačnih in naročniških storitev pretakanja v visoki ločljivosti, kot so internetni radio, Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Deezer in Amazon Music, vse vgrajene za najboljšo kakovost zvoka. Z vgrajenima Apple Airplay2 in Chromecastom lahko dostopate do Apple Music, BBC Sounds in drugih. MXN10 je tudi Roon Ready, tako da lahko združi vaše poslušanje digitalne glasbe, ne glede na vir, v eno samo storitev v slogu revije.

Je kot radio, le da prihaja prek interneta in ne po radijskih valovih. Poslušate lahko svoje obstoječe priljubljene radijske postaje, samo specializirane internetne postaje (kot sta Soho Radio in NTS), poleg številnih drugih z vsega sveta – vse brezplačno. Poleg tega je veliko postaj v kakovosti, ki presega digitalni radio.

Narejen za skupno rabo
Če pride prijatelj, ki nima aplikacije StreamMagic, lahko z vami deli svoje najnovejše melodije prek Bluetootha. Druga možnost je, če imajo nekaj ekskluzivnih datotek FLAC visoke ločljivosti na ključku USB, lahko skupaj poslušate na svojem hi-fi sistemu preprosto tako, da pogon priključite v zadnja vrata USB MXN10.

Eden od izzivov glasbenega oboževalca je lahko, kje shraniti svojo zbirko – drug pa je cena nekaterih teh ponovno obvladanih omejenih izdaj s peščico skladb, ki jih morate imeti. Z MXN10 lahko dobite najboljše iz obeh svetov: poslušajte glasbo v neverjetni kakovosti visoke ločljivosti in ne skrbite, kam boste stlačili box-set.

Interakcija z MXN10 ne bi mogla biti lažja. Aplikacija StreamMagic omogoča intuitiven nadzor nad vsemi povezanimi viri – za pripravo seznamov predvajanja, nastavitev prednastavitev ali priročno brskanje po albumih z vašega mobilnega telefona ali tablice. Druga možnost je, da je na elegantni plošči MXN10 peščica čednih gumbov za neposreden dostop do vaših najljubših seznamov predvajanja ali internetnih radijskih postaj.

Zavrtite MXN10 naokrog in opazili boste čeden, narobe obrnjen napis nad sponkami – tako ga boste zlahka povezali z ojačevalnikom, ko se nagnete. Na voljo so analogni RCA izhod za zvok, digitalni koaksialni in optični izhod, vhod USB ter par anten Wi-Fi za vaše omrežje – ali vhod za kabel LAN, če želite.

Zasnovan za življenje
MXN10 ima eleganten brezčasen videz z značilno aluminijasto masko Lunar Grey in črnim "lebdečim" podstavkom. Jekleno ohišje s polovično širino (215 mm) se ujema z našima DacMagic200M in Alva Duo, ponuja prilagodljivost postavitve in vdihne novo življenje vsaki hi-fi nastavitvi. Zahvaljujoč brezžičnim posodobitvam bo MXN10 še vrsto let razveseljeval množice.


Oznake: mrežni predvajalnik, cambridge audio, AX serija, MXN10

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Sledi nam Facebooku