Zvočniki LSX II in R serija sta prejela nagrado EISA Best Product 2023 – 2024

S ponosom sporočamo, da je EISA podelila nagrado za brezžične regalne zvočnike zvočnikom LSX II in nagrado za serijo R zvočnikov v svojih kategorijah kot najboljšegi izdelk 2023–2024.

Expert Imaging and Sound Association je skupnost 60 tehnoloških revij, spletnih mest in komentatorjev družbenih medijev iz 29 držav, specializiranih za hi-fi, domači kino, foto in video, avtomobilsko in mobilno elektroniko. Vsako leto strokovna žirija EISA najboljše izdelke v vsakem razredu nagradi z zaželeno nagrado EISA.

Preverite v naši ponudbi:

    Preberi več

Spoznajte QAcoustics 5000 serijo

Nova serija zvočnikov podjetja Q Acoustics nosi oznako 5000 in je namenjena tako stereo sistemom, kot postavitvam domačega kina.

Serija 5000 je umeščena med njihovo večkrat nagrajeno serijo 3000i in modele serije Concept ter je sestavljena iz dveh modelov zvočnikov za knjižno polico ali stojala – 5010 in 5020, dveh samostoječih modelov – 5040 in 5050 ter centralnega zvočnika.

Glavna značilnost te serije je zasnova zvočniških enot, ki uporabljajo svoj profil C3 Continuous Curved Cone za ustvarjanje nizkih in srednjih tonov, tehnologije, ki je vzeta iz njihovih dražjih modelov..

Preberi več

EISA Hi-Fi nagrade 2023-2024

EISA (Expert Imaging and Sound Association) je organizacija, ki predstavlja 58 najuglednejših publikacij in spletnih mest za posebne namene iz 29 držav, ki pokrivajo Hi-Fi, video za domači kino, zvok za domači kino, fotografijo, mobilne naprave in avtomobile. 

Vsako leto člani strokovne skupine EISA, vključno z uredniki te publikacije, testirajo zelo široko paleto novih izdelkov s svojega strokovnega področja, preden primerjajo rezultate in glasujejo, da se odločijo za najboljše iz vsake kategorije izdelkov. Za pridobitev nagrade EISA so vsi izdelki podvrženi celovitemu večstop..

Preberi več

QAcoustics 5020 - AVforums ocena

Končni rezultat ocene: 5020 ponuja izjemno novost glede na ceno. Ne samo, da izkazuje zmogljivost, nakazuje tudi pot, kam bodo zvočniki Q Acoustics šli v prihodnje. 

Q Acoustics 5020 je dvosmerni  regalni zvočnik, večji od obeh modelov v seriji 5000. Njegov prihod sam po sebi ni veliko presenečenje, saj se je prej ali slej moral zgoditi. Po izjemnih konceptih 30 in 50 je bilo logično, da bo doseg med tem in serijo 3000 prišel prej ali slej.

Omarica iz MDF-ja uporablja enak postopek pritrditve "P2P" kot drugi modeli, kar pomeni, da je Q Acoustics vedno znova meril reson..

Preberi več

KEF LS60 Wireless

Za svoj 60. rojstni dan je KEF predstavil samostojno različico svojega priznanega večnamenskega pretočnega avdio sistema LS50 Wireless II. Ta popolnoma nov brezžični sistem LS60 je sestavljen iz dveh izjemno tankih in elegantnih aktivnih zvočnikov (sama omarica je široka le 13 cm in globoka 32 cm) z že vgrajenim optimiziranim ojačenjem (konfiguracija bi-amp z ločenima ojačevalcema za bas in ostalo). spekter), spremljajoče žične in brezžične povezave ter streamer. Gre pravzaprav za prvo brezžično različico koncepta Single Apparent Source System, ki ga KEF že nekaj časa uspešno in edinstveno ..

Preberi več

KEF R serija - Special Edition

Nova KEF serija R je zdaj na voljo v dveh različicah Special Edition:

  • Indigo Gloss za R3 Meta in
  • Titanium Gloss za R7 Meta.


KEF serija R je zasnovana tako, da je akustično izjemna. Vsak element zasnove je bil natančno uglašen, da zagotavlja več podrobnosti in globlji vpogled ter poustvarja vznemirjenje ob poslušanju izvirne glasbene izvedbe z vsemi čustvi in odtenki, ki so povezani z njo.

Serija R ponuja izbiro talnih zvočnikov, zvočnikov za knjižne police, zvočnikov osrednjega kanala in spremljajočih modelov za domači kino. Vsak ponuja najbo..

Preberi več

Cambridge Audio prodajne uspešnice

Spoznajte prodajne uspešnice Cambridge Audia

Raziščite zbirko nagrajenih uspešnic - od zvočnikov do ojačevalcev, vseh zasnovanih v Londonu z uporabo več kot 50 let avdio izkušenj in znanja.

Čas je, da odkrijete, kaj ste pogrešali.

Cambridge Audio regalni zvočniki Minx 22 imajo majhno  in neopazno obliko, hkrati pa predvajajo še boljši zvok, ki običajno velja za veliko večje, tradicionalne zvočnike. Zvočnik Minx Min22 je idealen za vse, ki želijo kar najboljše ozvočenje, ven..

Preberi več

KEF KC62 zdaj tudi kot Titanium Grey

Subwoofer KEF KC62 je izjemno kompaktna nizkotonska enota, primerna za uporabo v klasičnih (dvo-kanalnih), pa tudi v sodobnih (več-kanalnih) sistemih, ki navdušuje s funkcionalnostjo, predvsem pa z močjo in kontrolo.

Glavne značilnosti:
- Revolucionarna 'Uni-Core™' tehnologija.
- Dve 6,5" zvočniški enoti ter 1.000 W moči.
- Pet prednastavitev za enostavno umestitev v prostor.
- Možnost brezžičnega povezovanja s pomočjo modula 'KW1'.
- Elegantno ohišje iz aluminija.

Subwoofer KEF KC62 je zdaj dobavljiv v treh barvnih odtenkih: Carbon Black, Mineral White in Tita..

Preberi več

Značke : KEF KC62 subwoofer

Znani so What Hi-Fi? nagrajenci za leto 2022

Po razkritju 109 zmagovalcev Best Buy izbora What Hi-Fi? Awards 2022 je zdaj znanih 26 izdelkov (po eden iz vsake kategorije) sše bolj prestižnim priznanjem za Izdelek leta 2022.

Zmagovalci za izdelek leta predstavljajo najboljše izdelke v vseh kategorijah - od televizorjev do gramofonov, zvočnikov do streamerjev in vsega vmes.

Celoten seznam 26 zmagovalcev za izdelek leta najdete na povezavi, prav tako dobitnike tradicionalnih petih posebnih nagrad.


Tudi v naši ponudbi imamo nagrajence:

Preberi več

Ob 50. obletnici Monitor Audio najavlja serijo Platinum 3G

Monitor Audio je ob 50. obletnici blagovne znamke napovedal svojo najnovejšo kolekcijo zvočnikov, s Platinum Series 3G, ki bo od novega leta prevzel vodilni plašč podjetja.
Vsakomur, ki ve kaj o plemenitih kovinah je jasno, da bodo novi zvočniki Platinum Series 3G premagali obstoječe Gold, Silver in Bronze linije podjetja, tako v smislu kakovosti kot cene.

Serijo sestavljajo stoječi zvočniki Platinum 100 3G, srednje veliki talni nosilci Platinum 200 3G in njegov večji brat Platinum 300 3G, skupaj s sredinskim kanalom Platinum 250 3G. Vsi so zasnovani tako, da delujejo neodvisno k..

Preberi več

Kako izbrati pravi brezžični zvočnik zase?

Obstaja brezžični zvočnik za vsakogar, toda kateri je pravi za vas?

Brezžični zvočniki so bili nekoč razvpiti po tem, da so dajali prednost udobju pred kakovostjo zvoka – vendar se je stanje že zdavnaj obrnilo.

Brezžični zvočniki so obdržali enostavnost uporabe, pogosto obsežno in raznoliko povezljivost ter kompaktno zasnovo iz ene škatle, zaradi katere so tako priljubljeni, da zagotavljajo odlično kakovost zvoka – in najboljši so dovolj dobri, da jih lahko označimo za »hi-fi«. 'te dni.

Današnji brezžični zvočniki so običajno pametni izdelki, pogosto z vsemi najnove..

Preberi več

KEF napoveduje brezžični HiFi sistem LSX II

KEF je razkril, da je nadgradnja za njegov brezžični HiFi sistem LSX na poti z novim in izboljšanim LSX II, ki z dvema zvočnikoma ponuja še boljšo tridimenzionalno zvočno kuliso.

Novost temelji na originalnih zvočnikih LSX, ki so bili predstavljeni pred nekaj leti, s tem da LSX II vključuje KEF-ovo brezžično platformo W2, kot je razvidno iz impresivnega sistema LS50 Wireless II za ustvarjanje popolnega vsestranskega paketa. Kljub imenu je LSX II opremljen tudi s solidnim seznamom žičnih povezav, da je ta sistem združljiv s široko paleto napra..

Preberi več

LSX druga generacija: kompakten in vsestranski

Predviden začetek prodaje: jesen 2022.

KEF je obseden z zagotavljanjem vrhunske izkušnje poslušanja ne glede na velikost zvočnika. Z vgrajeno podporo za pretakanje do 24bit/384kHz in namenskimi ojačevalniki v vsakem zvočniku ponuja LSX II zvok najvišje kakovosti v svoji velikosti in omogoča, da je zvok visoke kakovosti dostopen širšemu krogu poslušalcev.

Dobrodošli v svetu pristne reprodukcije zvoka, ki je tako resničen, da se ga lahko dotaknete. 

Ta sistem zvočnikov vse-v-enem v svoji drugi generaciji ponuja nadgrajen za bolj uravnotežen zvok v višji ločlj..

Preberi več

KEF za jesen 2022 najavlja prihod brezžičnih samostoječih zvočnikov LS60

KEF je ob praznovanju svoje 60. obletnice napovedal skorajšnji prihod brezžičnega samostoječega zvočnika LS60 Wireless, prvega brezžičnega Single Apparent Source sistema na svetu.

Tehnologija za LS60 Wireless je iz KEF-ove vodilne serije Blade, za katero podjetje pravi, da je "cilj doseči akustični ideal točkovnega vira, kjer nizke, srednje in visoke frekvence sevajo iz ene točke." V središču tega je KEF-ov lasten niz gonilnikov Uni-Q 12. generacije, ki uporablja tehnologijo absorpcije metamaterialov. Za LS60 je bil izpopolnjen z blažilcem visokotonske vrzeli in novim prostorskim zvok..

Preberi več

HiFikult št. 83: Sodoben AV sistem leta 2022

Kaj se skriva za tako imenovanim popolnim AV sistemom lahko poiščete v 83. številki brezplačne testne revije. Popoln AV sistem vključuje AV ojačevalec ali AV sprejemnik, prav tako pa tudi visokokakovostno televizijo 4K ali 8K. Omenimo še kakšno komponento? Seveda lahko še vedno uporabljate klasični predvajalnik Blu-ray ali predvajalnik Ultra HD Blu-ray, vendar to ne bi smelo biti glavna tema tukaj. Medtem je pretakanje postalo tako priljubljeno, da klasični formati diskov niso več tako pomembni, kot so bili na primer pred petimi leti.

V tej številki je predstavljen sodoben AV sistem,..

Preberi več

Ali poznate QAcoustics?

Q Acoustics ni kot večina drugih podjetij, ki izdelujejo zvočnike. Q Acoustics je mlada blagovna znamka. Brez dediščine. Brez tradicije. Brez starih črno-belih fotografij.

In skrivnost uspeha blagovne znamke je ravno to, v to smo prepričani.

Q Acoustics je bil ustanovljen leta 2006 - ni ga ustanovil bogat ljubitelj glasbe, hobi oblikovalec ali upokojeni rokovski glasbenik.

Ne. Q Acoustics so ustanovili profesionalni inženirji in poslovneži, katerih edini cilj je bil razviti zelo uspešno najboljšo blagovno znamko zvočnikov v razredu, ki temelji na izjemnih zvočnih zmogljiv..

Preberi več

HiFikult št. 82 - Brezplačna testna revija

HiFikult je brezplačna testna revija HIFI-REGLER, ki je namenjena pregledu aktualnih naprav in izbranih tem iz sveta zabavne elektronike.

Predstavljene so aktualne komponente in teme, ki bi vas lahko zanimale.

Trenutno je težka situacija za vse ljubitelje najnovejše zabavne elektronike. Zlasti na področjih visokotehnoloških AV ojačevalnikov/sprejemnikov, visokotehnoloških kombinacij predojačevalcev/močnostnih ojačevalcev in tudi visokotehnoloških stereo ojačevalcev/sprejemnikov. Zakaj je temu tako, zakaj so dobavni roki včasih kar neizmerni in zakaj je mogoče naprave dostaviti ..

Preberi več

Ocena QAcoustics Concept30

Z doseženimi 9 točkami od 10 so si zvočniki QAcoustics Concept 30 prislužili oceno Best in Class 2022.

Zvočnik združuje najnaprednejše tehnološke rešitve, preplet izčiščene oblike, brezkompromisne izdelave in odličnega zvoka pa prepriča še tako zahtevnega poznavalca vrhunske avdio opreme.

Ena izmed glavnih razvojnih prioritet proizvajalca je bila izdelava čimbolj "tihega" ohišja zvočnika. Inovativni tehnologiji 'Gelcore™' in 'Point 2 Point Bracing™' je dopolnil z revolucionarno mehansko izolacijo baze zvočnika ter premišljenim vpetjem novih zvočniških enot.

Nove zvočn..

Preberi več

Izdelki leta 2021 po izboru SoundStage!

Nagrajeni izdelki za leto 2021 so bili izbrani med izdelki, ki so prejeli priznanje Reviewers’ Choice, ko so bili pregledani v tem koledarskem letu na enem od naših spletnih mest: SoundStage! Access, SoundStage! Hi-Fi, SoundStage! Simplifi, SoundStage! Solo, SoundStage! Ultra, or SoundStage! Xperience.

Izdelki so nagrajeni v treh kategorijah nagrad: individualne nagrade, izjemna uspešnost in izjemna vrednost., pričemer za kategorijo Individual Awards obstajajo štiri podkategorije za leto 2021: Dvorana slavnih, Pionirski oblikovalski dosežki, Inovacije v oblikovanju ter Estetika in..

Preberi več

Značke : soundstage! kef nad