Kako izbrati nosilec za TV

Skoraj vsi ploski TV zasloni imajo priloženo stojalo s podstavkom. To (in morda kakšen trak za preprečevanje padca) je tudi vse, kar potrebujete, če boste postavili vaš TV na mizo ali omarico. Toda ena od stvari, zaradi katerih so ploski televizorji tako privlačni je njihova plitva globina in majhna teža, zato jih lahko pritrdimo na steno. In pritrditev tv sprejemnika na steno vam omogoča varno in prostorsko učinkovito namestitev.
Zelo malo televizorjev ima priložen tudi nosilec za na steno, zato boste morali nosilec za TV kupiti posebej.
Nakupovanje nosilca za TV se lahko zaradi veli..

Preberi več

Zakaj so televizorji Sony nekaj posebnega

S Sonyjevimi televizorji z najnovejšimi tehnologijami za izboljšanje podrobnosti in zmanjšanje šuma je slika vedno ostra, natančna in neverjetno pristna. Podrobnosti v Sony TV 4K HDR zagotavljajo zmogljivi procesorji. Z naprednimi algoritmi za odpravljanje šuma in izboljšanje jasnosti ti procesorji ustvarijo slike, ki so ostre, čiste in neverjetno pristne.

Obdelava slike v realnem času je s tehnologijo 4K HDR Processor X1 Extreme za 40 % boljša od tiste, ki jo je zagotavljal uveljavljen 4K Processor X1™. Ločljivost vsega, kar gledate, poviša tako, da skorajda doseže kakovost 4K HDR.

Preberi več