Novi KEF LSX II LT po ceni, ki vam bo všeč

Nov član nagrajene družine LSX za dostop do izjemne visoke ločljivosti

LSX II LT, zasnovan kot poenostavljena različica, ima enak impresiven zvok visoke ločljivosti in ključne tehnologije kot LSX II, vendar po ceni, ki vam bo še bolj všeč. Ta kompaktni brezžični HiFi sistem zvočnikov, ki ga poganjata KEF-ov mehanizem Music Integrity Engine in značilni niz gonilnikov Uni-Q, zagotavlja neprimerljivo jasnost zvoka. Brez truda pretakajte karkoli, vključno z AirPlay 2, Chromecast in Spotify, ali pa se brezhibno povežite z namizjem, prenosnikom, televizijo in drugimi prek vhodov HDMI ARC in USB-C.

LSX II LT ima vgrajeno podporo za pretakanje do 24-bitov/384 kHz in vključuje namenske ojačevalnike v vsakem zvočniku, kar zagotavlja enako izjemen zvok visoke ločljivosti kot LSX II. Brezžična platforma W2 v LSX II LT omogoča preprosto pretakanje glasbe in zagotavlja prvotno kakovost zvoka. LSX II LT podpira vhode HDMI ARC in USB-C, zaradi česar je popoln spremljevalec za TV, namizje in drugo.

LSX II LT ima minimalistično zasnovo, ki se zlahka zlije z vsakim dekorjem doma in ponuja tudi vsestranske možnosti postavitve. Zvočnike lahko postavite na knjižno polico ali namizje z namenskimi dodatki. Z LSX II LT lahko povežete svoj televizor s HDMI ARC, namizni ali prenosni računalnik z USB-C in igralno konzolo z optiko. Če želite, da so vaši filmi in glasba opremljeni z dodatnimi nizkimi toni, je na voljo namenski izhod za priključitev nizkotonskega zvočnika KEF.

Brezhibno integrirajte LSX II LT v svoj pametni dom za brskanje in predvajanje glasbe, izbiro virov ali uporabo kontrolnikov, kot so predvajanje, premor in prilagajanje glasnosti prek aplikacije za pametni dom ali nadzornega vmesnika.

LSX II LT vključuje isto vrhunsko brezžično platformo W2, ki poganja LSX II, omogoča preprosto pretakanje glasbe in vedno zagotavlja zvočno odličnost, karkoli najraje poslušate.


V naši ponudbi na: KEF LSX II LT brezžični hi-fi zvočniki