Cambridge Audio MXN10 in DACMagic 200M zdaj tudi Black Edition

Zahvaljujoč uspehu lansiranja omejene izdaje CX serije izdaja Cambridge Audio zdaj Black Edition varianto tudi za digitalno-analogni pretvornik DacMagic 200M in omrežni pretakalnik MXN10.

Tako kot pri izdelkih serije CX Black Edition bosta imela nova Black Edition DacMagic 200M in MXN10 enako funkcionalnost in zmogljivost kot njuna siva dvojnika, vendar bosta imela mat črne anodizirane prednje plošče s sijajno črno pikčasto oznako. Zdi se kot presenetljivo velikodušna poteza s strani Cambridgea, da se bosta Black Edition DacMagic 200M in MXN10 prodajala po enakih cenah kot njihovi kolegi Lunar Grey, kljub statusu omejene izdaje. 

Ta novi razvoj sledi uspehu linije izdelkov CX Series Black Edition podjetja Cambridge Audio, ki je pritegnila veliko pozornosti zaradi svoje izvrstne črne estetike. Te črne izdaje želijo zadovoljiti želje mlajših glasbenih navdušencev, ki cenijo privlačnost minimalističnega črnega dizajna.

Stuart George, izvršni direktor Cambridge Audio, je izrazil svoje navdušenje nad uvedbo teh črnih izdaj in izjavil: »Slog črno-na-črnem se odlično ujema z brezčasnim minimalističnim dizajnom MXN10 in DacMagic 200M. Imeli smo ogromno povpraševanja po seriji CX Black Edition in vesel sem, da družini Cambridge predstavljam več.”

Oba izdelak sta tudi v naši ponudbi: