Razprava o Cambridge Audio platformi StreamMagic

V začetku leta 2023 so pri Cambridge Audiu obljubili, da se bodo približali svojim poslušalcem. Prepričano so, da je prispevek uporabnikov za njih ključnega pomena, zato želijo, da imamo uporabniki večjo vlogo pri razvoju izdelkov in storitev.

Preverite nekaj odlomkov iz spletnega seminarja, kjer so uporabniki lahko postavili pereča vprašanja o platformi StreamMagic.

StreamMagic je kombinacija strojne in programske opreme, ki je v središču naših omrežnih avdio predvajalnikov (kot so Evo, CXN V2 in Edge NQ) in vam omogoča predvajanje digitalne glasbe od koder koli prek aplikacije StreamMagic.

Cambridge Audio programski inženirji Chris, David in Jonathan ter direktor raziskav in razvoja Matthew Dore so na spletu odgovarjali na vprašanja. 

Naša ekipa je menila, da je bila to zelo dragocena razprava, in upamo, da se nam boste naslednjič pridružili. Želimo nadaljevati te pogovore zunaj namenskih sej, zlasti če imate odličen predlog ali dragocene in konstruktivne povratne informacije.

Spodaj si oglejte seznam vprašanj in tem, o katerih smo razpravljali na seminarjih, skupaj z odgovori naše skupine za programsko opremo.

V: Zakaj nadzor ravnovesja zvočnikov ni vključen v aplikacijo za Evo 150? (Darren)
Chris: Med razvojem Eva smo želeli ostati zvesti našemu etosu najpreprostejše možne zvočne poti. Zdaj je postalo jasno, da bi naši poslušalci cenili funkcijo ravnotežja, poleg naprednejšega nadzora tona, ki bo izdelke prilagodila vašemu okolju. Ekipa to preučuje.

V: Zakaj ne izdelujete več objav s popravki napak? Katere so naslednje funkcije?
David: Mi. Če ste prijavili težavo, ki ni bila odpravljena, bodite potrpežljivi. Po svojih najboljših močeh se trudimo zagotoviti, da so napake odpravljene kar se da učinkovito, vendar lahko včasih postopek traja nekaj časa.

V: Qobuz – Zakaj trije dotiki za vstop v mojo knjižnico QoBuz? (Alan)
Chris: Poskrbeli bomo, da bo Sticky Media deloval in da bodo naši gumbi za vir potisnjeni na zgornjo plast

V: Ali obstaja možnost implementacije neke vrste EQ za prilagajanje prostora? (Pedro)
Matthew: Vedeti moramo, da bi bilo veliko poslušalcev pripravljenih kupiti komplet za posodobitev ali plačati dodatno komponento, da bi to delovalo.

Več na: https://www.cambridgeaudio.com/eur/en/blog/listener-driven-discussion-streammagic