Ob 50. obletnici Monitor Audio najavlja serijo Platinum 3G

Monitor Audio je ob 50. obletnici blagovne znamke napovedal svojo najnovejšo kolekcijo zvočnikov, s Platinum Series 3G, ki bo od novega leta prevzel vodilni plašč podjetja.
Vsakomur, ki ve kaj o plemenitih kovinah je jasno, da bodo novi zvočniki Platinum Series 3G premagali obstoječe Gold, Silver in Bronze linije podjetja, tako v smislu kakovosti kot cene.

Serijo sestavljajo stoječi zvočniki Platinum 100 3G, srednje veliki talni nosilci Platinum 200 3G in njegov večji brat Platinum 300 3G, skupaj s sredinskim kanalom Platinum 250 3G. Vsi so zasnovani tako, da delujejo neodvisno kot del dvokanalnega sistema, čeprav seveda Monitor Audio ne bo nikogar odvrnil od prijave na večkanalni polni prostor.

Poleg tega sta talna stojala 200 3G in 300 3G opremljena tudi z izboljšanimi zvočniki srednjega razreda, z dodanim sistemom Dynamic Coupling Filter za nadzor lomljenja stožca in neodimovimi magneti za izboljšanje upravljanja moči. Popolnoma nov center C250 3G ima tudi namensko izdelan 2,5-palčni gonilnik srednjega razreda, ki odmeva serijo Cinergy Theater Monitor Audio z veliko glasovno tuljavo, ki obvladuje te višje zahteve po moči, s podobno nastavitvijo za nizke tone. vozniki v dosegu.

Seveda je bilo veliko pozornosti namenjene tudi omaricam, med katerimi lahko izbirate med elegantnimi barvami Piano Black, Piano Ebony in Pure White Satin. Vsak model ima ukrivljen sprednji profil za zmanjšanje uklona in napenjalne palice, ki pritrjujejo gonilnike na mestu, da odpravijo tresljaje, medtem ko podporne noge nudijo trdno platformo za postavitev teh talnih stojal.

Monitor Audio Platinum Series 3G bo na voljo januarja 2023.