Cambridge Audio & DeLorean - partnerstvo, ki izkušnji vožnje doda zvok in čustva

Ikonični avtomobilski dizajn se v  DeLorean Alpha5 sreča z odličnim britanskim zvokom. Alpha5 je prvi korak v novem partnerstvu med Cambridge Audio in DeLorean Motor Company, Inc.

Cambridge Audio, pionir britanske hi-fi avdio scene, je začel sodelovati z ikonično družbo DeLorean Motor Company, Inc. da bi razvili vznemirljiv zvok v novi generaciji električnih avtomobilov.
Podjetji, vsako s svojo značilno in trajno dediščino, se podajata na pot, ki jo vodi oblikovanje, da bi v novi model Alpha5 v vozniško izkušnjo vnesli vodilno avdio tehnologijo in visokokakovosten zvok. Najnovejši koncept v nenehnem razvoju legendarne znamke DeLorean, Alpha5, najde navdih v 40 letih brezčasnega oblikovanja.

Charlie Henderson, direktor marketinga za zvok v Cambridgeu, pravi: »Z več kot 50-letnimi avdio izkušnjami in strastjo do dvigovanja čustev skozi glasbo obstaja veliko sinergij med našima dvema blagovnima znamkama, zlasti naš skupni dinamični in občasno uporniški odnos. Skupna nam je skoraj 100-letna zgodovina, vendar ne dovolimo, da bi nas definirala naša preteklost: vedno eksperimentiramo, uvajamo inovacije in ustvarjamo nove načine za izboljšanje vaših izkušenj – navdihujemo vrsto čustev v avtomobilu, ki bo takoj postal ikona. ”

»Cambridge Audio je več kot pet desetletij porabil za ustvarjanje izjemnega zvoka z razvojem avdio naprav svetovnega razreda. Zahvaljujoč svoji strasti, izdelavi in ​​inovativnosti še naprej vodijo industrijo hi-fi izdelkov in tehnologije. Naše partnerstvo združuje dve pionirski podjetji, da bi ustvarili eno edinstveno izkušnjo za voznike,« je dejal Troy Beetz, direktor trženja pri DeLorean Motor Company, Inc.