NAD Electronics je najavil svoj novi vodilni pretočni DAC-predojačevalnik Masters M66 BluOS

NAD Electronics je na sejmu High End v Münchnu predstavil pretočni DAC-predojačevalnik Masters M66 BluOS pred začetkom maloprodaje, predvidene v jeseni 2023, po priporočeni maloprodajni ceni 5.999,00 EUR.

M66 je brezkompromisna komponenta, ki je tako napredna, da predstavlja povsem novo kategorijo hi-fi ločil. Vodilna komponenta ponuja vrhunske zmogljivosti, kot so pretakanje glasbe v visoki ločljivosti BluOS, Dirac Live Room Correction, Dirac Live Bass Control in štirje neodvisni nizkotonski izhodi, prvi za dvokanalni predojačevalnik. Poleg avdiofilskega DAC in omrežnega preta..

Preberite več

Tags NAD NAD M66

NAD praznuje 50 let

Podjetje NAD Electronics je bilo ustanovljeno leta 1972 in se zdaj prodaja v več kot 80 državah. Slovi po visokokakovostnih komponentah za avdio, domači kino in aplikacije za namestitev po meri. NAD-ova predanost štirim temeljnim vrednotam – inovativnosti, preprostosti, zmogljivosti in vrednost – je že od samega začetka prinesla kult privržencev, zaradi česar je postal znano ime med avdiofili in ljubitelji glasbe. Tudi danes blagovna znamka še naprej oblikuje in izdeluje nekatere najbolj cenjene in cenovno dostopne hi-fi komponente, ki vključujejo sodobne funkcije i..

Preberite več

Tags NAD

Skrivnosti NAD C700

Pretočni ojačevalec C 700 BluOS prevzame strokovno znanje NAD Electronics na področju integriranih ojačevalnikov in dodaja brezžični BluOS za zmogljivosti pretakanja v več sobah. Ta streamer je zasnovan kot visoko zmogljiva glasbena rešitev z visoko vrednostjo "samo dodaj zvočnike" za sodobno dobo pretakanja. Tukaj je nekaj podrobnosti za njegovo zasnovo:

Ojačevalni del C 700 izvaja HybridDigital UcD ojačanje, ki zagotavlja neverjetno obremenilno nespremenljivo moč z izjemno nizkim popačenjem in šumom v slišnem območju. Izhod UcD zagotavlja neprekinjeno 2 x 80 vatov in več kot 2 x 120..

Preberite več

NAD C 700 je prejel nagrado za izjemen izdelek s strani Hi-Fi News

NAD ostaja ključni partner BluOS in C 700 je njegov najbolj poenostavljen, cenovno ugoden in prilagodljiv vse-v-enem omrežni predvajalnik/ojačevalnik doslej.

S svojo najnovejšo hi-fi rešitvijo »samo dodaj zvočnike« so nameni kanadskega proizvajalca NAD kristalno jasni. Vzemite obliko in funkcionalnost njegovega večkrat nagrajenega Masters M10 BluOS integriranega ojačevalnika [HFN Jun '19], vendar ponovno premislite o specifikaciji, da bi skoraj prepolovili izklicno ceno. To ni presenetljiva poteza – C 700 je s 1299 £ 'mainstream' sistem vse-v-enem, za katerega se je želelo izdelati.

Preberite več

Kako se hibridni digitalni DAC ojačevalec C 399 loči od svojih konkurentov

Ojačevalec NAD C 399 prinaša novo raven glasbene in tehnične zmogljivosti v serijo NAD Classic s tehnologijo, ki izvira iz častitljive serije NAD Masters. Ne samo, da C 399 razširja NADov dolgoletni ugled za odličnost ojačevalnika, ampak ima ceno, ki nasprotuje njegovi zmogljivosti. Poleg tega C 399 dosega nove ravni prilagodljivosti in enostavne uporabe.

Povežite kateri koli analogni ali digitalni vir

C 399 lahko reproducira analogni ali digitalni vir z natančnim uprizoritvijo zvoka in stopnjo prefinjenosti, ki je netipična za ojačevalnik serije Classic. Analogni del pre..

Preberite več

NAD C399 - novi paradni konj serije NAD Classic

S svojim najnovejšim modelom sodobnega integriranega ojačevalca, ojačevalcem C399, ki združuje sodoben DA pretvornik (DAC) in zmogljivosti omrežnega pretakanja, je priznani kanadski proizvajalec vrhunske HiFi avdio opreme NAD dvignil zmogljivost in prepoznavno dolgoročno vrednost svojih izdelkov na še višjo raven. Za dostavo kar 250 vatov kakovostne moči na kanal v NAD C399 je zadolžen zaščiten ojačevalnik »HybridDigital nCore«, medtem ko je vezje Ess Sabre 32 bit / 384 kHz ES902..

Preberite več

NAD je predstavil nov hibridni digitalni stereo ojačevalnik M23

Hibridni digitalni stereo ojačevalec M23 temelji na tehnologiji ojačevanja Purifi Eigentakt, ki je bila prvič predstavljena v priznanem ojačevalcu M33 BluOS Streaming DAC-a, desetletna inovacija ojačevanja, ki bo v prihodnjih letih določala vrhunec moči in zmogljivosti v kategoriji. Eigentakt, ki nadaljuje dolgoletno tradicijo NAD pri prepoznavanju in razvoju najsodobnejše tehnologije ojačevanja, skoraj odpravlja harmonsko in intermodulacijsko popačenje ter šum, medtem ko la..

Preberite več

Izdelki leta 2021 po izboru SoundStage!

Nagrajeni izdelki za leto 2021 so bili izbrani med izdelki, ki so prejeli priznanje Reviewers’ Choice, ko so bili pregledani v tem koledarskem letu na enem od naših spletnih mest: SoundStage! Access, SoundStage! Hi-Fi, SoundStage! Simplifi, SoundStage! Solo, SoundStage! Ultra, or SoundStage! Xperience.

Izdelki so nagrajeni v treh kategorijah nagrad: individualne nagrade, izjemna uspešnost in izjemna vrednost., pričemer za kategorijo Individual Awards obstajajo štiri podkategorije za leto 2021: Dvorana slavnih, Pionirski oblikovalski dosežki, Inovacije v oblikovanju ter Estetika in..

Preberite več

NAD C658 BluOS Streaming DAC

NAD C 658 je takšna stereo komponenta, ki naenkrat spremeni predsodke in odpira nove možnosti za reprodukcijo zvoka. Še nikoli namreč ni bilo komponente, ki bi ponujala tako bogato paleto tako nove kot tudi preizkušene tehnologije. 

NAD C658 BluOS Streaming DAC v naši ponudbi!

Način distribucije in uživanja glasbe se še naprej razvija od fizičnih medijev k pretakanju. Prav tako se je glasba oddaljila od analognega k digitalnemu. NAD C 658 je vključil te temeljne resnice, da bi ustvaril popolnoma nov tip komponente, ..

Preberite več

Tags NAD BluOS DAC