Cambridge Audio prodajne uspešnice

Spoznajte prodajne uspešnice Cambridge Audia

Raziščite zbirko nagrajenih uspešnic - od zvočnikov do ojačevalcev, vseh zasnovanih v Londonu z uporabo več kot 50 let avdio izkušenj in znanja.

Čas je, da odkrijete, kaj ste pogrešali.

Cambridge Audio regalni zvočniki Minx 22 imajo majhno  in neopazno obliko, hkrati pa predvajajo še boljši zvok, ki običajno velja za veliko večje, tradicionalne zvočnike. Zvočnik Minx Min22 je idealen za vse, ki želijo kar najboljše ozvočenje, vendar zvočnikov ne želijo videti.

Cambridge Audio predojačevalec Alva Duo omogoča edinstveno glasbeno doživet..

Preberite več

Prihranite 300€

Prihranite 300€ pri izbranih brezžičnih zvočnikih v spomladanski akciji (4.4.2023 - 3.5.2023)!

Če želite začeti svojo KEF pot ali dopolniti sistem zvočnikov v vašem domu, je zdaj pravi čas. Izkoristite 300 € popusta na LSX II in LS50 Wireless II.

KEF LSX II
Ta večnamenski sistem zvočnikov zagotavlja uravnotežen zvok v višji ločljivosti s celovito povezljivostjo. Preprosto pretakajte karkoli ali nemoteno povežite LSX II s svojim prenosnikom ali televizorjem.

KEF LSX II v naši ponudbi ...

KEF LS50 Wireless II
Ta popolnoma aktivni brezžični zvočnik ponuja prvinski zvok, odlično uporabnost in visoko zmogljivo brezžično zmogljivost.

Preberite več

CX2 serija - omejena izdaja v črni barvi

Popolnoma nov videz, enak odličen zvok
Serija CX je vedno pomenila korak naprej v zvočni zmogljivosti. To potrjujejo številne nagrade z vsega sveta. Zdaj lahko za omejen čas dobite ta zvok v novi, popolnoma črni zasnovi. 

CX Black Edition je izbira: izbira mat črne namesto lunarno sive, izbira minimalističnega dizajna črnih komponent CX serije ali izbira dopolnitve obstoječe črne hi-fi opreme z delom zvočne odličnosti CX.

Vsak model CX Black Edition je omejen na 1000 kosov po vsem svetu – tako da, če želite enega ali celo celoten komplet, raje pohitite z odločitvijo. To je ponudba, ki se izvaja izključno po principu "kdor prvi pride, prvi melje". In v skladu s posebnimi izdajami ima vsaka enota potrdilo o pristnosti.

V jeklenem ohišju z mat črno anodizirano..

Preberite več

Cambridge Audio najavlja dva nova mrežna predvajalnika

Pod pokrovom sta enaka na ravni komponent in povezljivosti, razlikujeta se v velikosti ohišja.
Oba imata široko paleto možnosti pretakanja, vključno z AirPlay 2, Google Chromecast in Bluetooth 5.0.
Lastniški pretočni modul StreamMagic prav tako leži v središčih obeh enot. To je tehnologija (in spremljajoča aplikacija) družbe Cambridge Audio, ki deluje kot nadzorni center za pretakanje iz vašega pametnega telefona. Deluje popolnoma enako kot na Cambridge Audio CXN (V2) s petimi zvezdicami (tudi večkratni dobitnik nagrade What Hi-Fi?), kar ni nič slabega.
Oba nova modela imata v notranjosti isti DAC ESS Sabre ES9033Q, ki jima omogoča pretakanje zvočnih datotek visoke ločljivosti do datotek 32-bit/768kHz PCM in DSD512. Podpora za pretakanje za Spotify Connect, Tidal in Qobuz je vk..

Preberite več

NAD Electronics napoveduje CS1 Network Audio Streamer

Dobavljiv od marca 2023.

NAD Electronics, visoko cenjen proizvajalec visoko zmogljivih avdio-video komponent najavlja NAD CS1 Endpoint Network Streamer, ki ga odlikuje kompakten, minimalističen dizajn in omogoča preprosto dodajanje zmogljivosti pretakanja v kateri koli glasbeni sistem. CS1 bo na voljo v maloprodajnih trgovinah in NADElectronics.com z maloprodajno ciljno ceno 349 USD / 299 £ / 399 € / 499 CDN $ marca 2023.

Z uporabo komponent avdiofilskega razreda lahko NAD CS1 predvaja zvok visoke ločljivosti do 24-bitov/192 kHz. Vsebuje Bluetooth, Ethernet, dvopasovni Wi-Fi in podpira najbolj priljubljene protokole za pretakanje in predvajanje, vključno z Apple AirPlay 2, GoogleCast, Spotify Connect, Tidal Connect in Roon. Certifikacija za skupno rabo omrežja prek ..

Preberite več

KEF KC62 zdaj tudi kot Titanium Grey

Subwoofer KEF KC62 je izjemno kompaktna nizkotonska enota, primerna za uporabo v klasičnih (dvo-kanalnih), pa tudi v sodobnih (več-kanalnih) sistemih, ki navdušuje s funkcionalnostjo, predvsem pa z močjo in kontrolo.

Glavne značilnosti:
- Revolucionarna 'Uni-Core™' tehnologija.
- Dve 6,5" zvočniški enoti ter 1.000 W moči.
- Pet prednastavitev za enostavno umestitev v prostor.
- Možnost brezžičnega povezovanja s pomočjo modula 'KW1'.
- Elegantno ohišje iz aluminija.

Subwoofer KEF KC62 je zdaj dobavljiv v treh barvnih odtenkih: Carbon Black, Mineral White in Titanium Grey.

Več informacij na KEF KC62 - subwoofer

..

Preberite več

Editor's Choice Awards 2022

Editor’s Choice Awards nagrajujejo najboljše izdelke leta za katere menimo, da so boljši od ostalih. Merila za upravičenost so preprosta: biti morajo na voljo kot del uradne ponudbe izdelkov proizvajalca in ne smejo biti ukinjeni pred koncem leta 2022. Gre torej za izdelke, ocenjene v tekočem koledarskem letu.

Nekateri izdelki pustijo precej globlji vtis kot drugi in tukaj so zbrani tisti, ki so res izstopali.

Iz naše ponudbe izdvajamo nagrajene: Q Acoustics Concept 30

..

Preberite več

Znani so What Hi-Fi? nagrajenci za leto 2022

Po razkritju 109 zmagovalcev Best Buy izbora What Hi-Fi? Awards 2022 je zdaj znanih 26 izdelkov (po eden iz vsake kategorije) sše bolj prestižnim priznanjem za Izdelek leta 2022.

Zmagovalci za izdelek leta predstavljajo najboljše izdelke v vseh kategorijah - od televizorjev do gramofonov, zvočnikov do streamerjev in vsega vmes.

Celoten seznam 26 zmagovalcev za izdelek leta najdete na povezavi, prav tako dobitnike tradicionalnih petih posebnih nagrad.


Tudi v naši ponudbi imamo nagrajence:

Preberite več

NAD praznuje 50 let

Podjetje NAD Electronics je bilo ustanovljeno leta 1972 in se zdaj prodaja v več kot 80 državah. Slovi po visokokakovostnih komponentah za avdio, domači kino in aplikacije za namestitev po meri. NAD-ova predanost štirim temeljnim vrednotam – inovativnosti, preprostosti, zmogljivosti in vrednost – je že od samega začetka prinesla kult privržencev, zaradi česar je postal znano ime med avdiofili in ljubitelji glasbe. Tudi danes blagovna znamka še naprej oblikuje in izdeluje nekatere najbolj cenjene in cenovno dostopne hi-fi komponente, ki vključujejo sodobne funkcije in tehnologije, namenjene novi generaciji avdiofilov.

V desetletjih od začetka do danes je blagovna znamka pionir v številnih tehnologijah ojačevanja, vključno s svojim revolucionarnim delom pri ..

Preberite več

Tags NAD

Highly Recommended nagrada za gramofon Alva TT v2

Stvar je v tem, da Bluetooth ni pomemben. Jedro Alva TTv2 je zelo pametno zasnovan in ciljno usmerjen izdelek. Če imate proračun 2000 € za nadgradnjo obstoječega gramofona, ki ste ga že nadgradili in prilagodili ter ga dobro poznate, to verjetno ni naprava za vas, vendar Cambridge Audio to ve.

Če ste po drugi strani že dolgo "brez" vinilne plošče ali prihajate, da bi delali stvari pravilno (in da ne bo pomote, TTv2 je "pravilno"), je to odlična naprava. Pojavi se z vsem, kar potrebujete, ima nebolečo nastavitev in strojno opremo za uporabo svoje izjemne kartuše ter zagotavlja odličen analog brez težav. Posodobitve obrazca v2 naredijo dober gramofon boljši in rezultat je zelo priporočljiv.

Prvotna Alva TT je bila (in še vedno je) dobro zveneč gramofon. Njegovo jedro je bila ..

Preberite več

Ob 50. obletnici Monitor Audio najavlja serijo Platinum 3G

Monitor Audio je ob 50. obletnici blagovne znamke napovedal svojo najnovejšo kolekcijo zvočnikov, s Platinum Series 3G, ki bo od novega leta prevzel vodilni plašč podjetja.
Vsakomur, ki ve kaj o plemenitih kovinah je jasno, da bodo novi zvočniki Platinum Series 3G premagali obstoječe Gold, Silver in Bronze linije podjetja, tako v smislu kakovosti kot cene.

Serijo sestavljajo stoječi zvočniki Platinum 100 3G, srednje veliki talni nosilci Platinum 200 3G in njegov večji brat Platinum 300 3G, skupaj s sredinskim kanalom Platinum 250 3G. Vsi so zasnovani tako, da delujejo neodvisno kot del dvokanalnega sistema, čeprav seveda Monitor Audio ne bo nikogar odvrnil od prijave na večkanalni polni prostor.

Poleg tega sta talna stojala 200 3G in 300 3G opremljena tudi z izboljšani..

Preberite več

Cambridge Audio & DeLorean - partnerstvo, ki izkušnji vožnje doda zvok in čustva

Ikonični avtomobilski dizajn se v  DeLorean Alpha5 sreča z odličnim britanskim zvokom. Alpha5 je prvi korak v novem partnerstvu med Cambridge Audio in DeLorean Motor Company, Inc.

Cambridge Audio, pionir britanske hi-fi avdio scene, je začel sodelovati z ikonično družbo DeLorean Motor Company, Inc. da bi razvili vznemirljiv zvok v novi generaciji električnih avtomobilov.
Podjetji, vsako s svojo značilno in trajno dediščino, se podajata na pot, ki jo vodi oblikovanje, da bi v novi model Alpha5 v vozniško izkušnjo vnesli vodilno avdio tehnologijo in visokokakovosten zvok. Najnovejši koncept v nenehnem razvoju legendarne znamke DeLorean, Alpha5, najde navdih v 40 letih brezčasnega oblikovanja.

Charlie Henderson, direktor marketinga za zvok v Cambridgeu, pravi: »Z več k..

Preberite več

Oblikovalske zgodbe: Ged Martin iz Cambridge Audio

V svetu hi-fija je veliko znanih blagovnih znamk, ki obstajajo že desetletja, in tiste, ki uspevajo, uspevajo zato, ker se lahko prilagajajo spreminjajočim se potrebam strank, tehnologijam in konkurenci. Morda je bil najtežji premik v zadnjih letih vse večja odvisnost od strokovnega znanja in izkušenj s programsko opremo – pretakanje, mobilne aplikacije in vse bolj izpopolnjena zasnova uporabniškega vmesnika. Po mojem mnenju je Cambridge Audio blagovna znamka, ki je dosledno uspevala krmariti v teh nemirnih vodah.

Izdelki Cambridge-a so bili vedno solidni, medtem ko so bili s stališča industrijskega oblikovanja čisti, a konzervativni – dobro izvedeni glede na ceno, vendar niso bili preveč estetski pridih, da bi resnično izstopali..

Preberite več

Od Južnega Londona do Nemčije: proslavljanje nagrad Red Dot

Letos sta dva izdelka Cambridge Audio – Melomania 1+ in Evo – osvojila prestižno nagrado Red Dot za oblikovanje izdelkov. Odpotovali smo v muzej Red Dot, da bi praznovali z drugimi zmagovalci med tednom oblikovanja Red Dot Design Week 2022.

Ko smo na vlaku iz Dusseldorfa v Essen, Ged Martin občuduje funkcionalne oblikovne dodatke naših sedežev – zložljiv koš, spravljen pod mizico, vtičnice ob sedežih. Tudi dejstvo, da gre za dvonadstropni vlak. V razporeditvi vsega je urejenost in pamet, ki ne uide njegovemu očesu.

Kot vodilni oblikovalec izdelkov pri Evo, enem od naših dveh letošnjih dobitnikov nagrade Red Dot Design Award, je Ged dosegel mejnik v karieri, saj si je med študijem na univerzi zamislil osvojiti eno od prestižnih ..

Preberite več

Kako izbrati pravi brezžični zvočnik zase?

Obstaja brezžični zvočnik za vsakogar, toda kateri je pravi za vas?

Brezžični zvočniki so bili nekoč razvpiti po tem, da so dajali prednost udobju pred kakovostjo zvoka – vendar se je stanje že zdavnaj obrnilo.

Brezžični zvočniki so obdržali enostavnost uporabe, pogosto obsežno in raznoliko povezljivost ter kompaktno zasnovo iz ene škatle, zaradi katere so tako priljubljeni, da zagotavljajo odlično kakovost zvoka – in najboljši so dovolj dobri, da jih lahko označimo za »hi-fi«. 'te dni.

Današnji brezžični zvočniki so običajno pametni izdelki, pogosto z vsemi najnovejšimi tehnologijami pretakanja in včasih z vgrajenimi osebnimi glasovnimi pomočniki. Ob upoštevanju novih oblikovalskih trendov in tega, kako ljudje poslušajo glasbo, mnogi zdaj vključujejo funkcije, ..

Preberite več

Kaj je HDMI eARC?

Želite najboljšo kakovost in najmanj težav pri povezovanju televizorja z zvočnikom? HDMI ARC in eARC sta vaša najboljša prijatelja.

Avdio-vizualni svet obožuje kratice, tako da če ste že slišali za HDMI ARC ali eARC in ste si razbijali glavo, kaj to pomeni, potem ne skrbite več, saj bomo razložili pomen teh dveh izrazov.

HDMI pravzaprav pomeni High-Definition Multimedia Interface, vendar je akronim, ki je tudi blagovna znamka, tako pogosto uporabljen, da verjetno ne boste nikoli slišali, da bi kdo izbruhnil popoln izraz.

Najenostavneje rečeno: HDMI se uporablja za prenos nestisnjenih video in zvočnih podatkov med napravami, na primer med najboljšimi televizorji in predvajalnikom Blu-ra..

Preberite več

Najboljša Hi-Fi sestava za vaš gramofon

Vinil se je v zadnjih letih vrnil, vendar je težko vedeti, kje začeti, če želite zgraditi hi-fi sistem okoli gramofona.

»Zame gre za celoten dogodek, ki ga naredi iz albuma,« pravi inženir Cambridge Audio Electronics Sam Smith. »Izvleči ploščo iz rokava, veliko umetniško delo, in dejansko stopiti čez in jo fizično nadeti. Zaradi tega je dogodek.«

Eden Samovih prvih projektov pri Cambridge Audio je bilo delo na gramofonskih odrih Alva Solo in Duo, katerih edini namen je oživiti vašo zbirko plošč. Prosili smo ga, naj pojasni vse, kar potrebujete za izdelavo hi-fi sistema okoli vašega gramofona:


Fono oder:

Gramofonski vložek ustvari tako majhen signal, da običajni ojačevalnik z ..

Preberite več

KEF napoveduje brezžični HiFi sistem LSX II

KEF je razkril, da je nadgradnja za njegov brezžični HiFi sistem LSX na poti z novim in izboljšanim LSX II, ki z dvema zvočnikoma ponuja še boljšo tridimenzionalno zvočno kuliso.

Novost temelji na originalnih zvočnikih LSX, ki so bili predstavljeni pred nekaj leti, s tem da LSX II vključuje KEF-ovo brezžično platformo W2, kot je razvidno iz impresivnega sistema LS50 Wireless II za ustvarjanje popolnega vsestranskega paketa. Kljub imenu je LSX II opremljen tudi s solidnim seznamom žičnih povezav, da je ta sistem združljiv s široko paleto naprav, pa tudi z vašimi običajnimi storitvami pretakanja.

Skupna izhodna moč je 200 W. Vsak zvočnik se ponaša z namenskim ojačevalcem za visokotonec (30 W) in nizkotonec (70 W..

Preberite več

Cambridge Audio Alva ST Bluetooth gramofon

Podjetje Cambridge Audio je predstavilo nov Bluetooth gramofon Alva ST, ki temelji na uspehu Alve TT in Alve TT V2.

Kot pri modelih TT je Alva ST aptX HD Bluetooth gramofon prilagojen za brezžično povezavo z združljivimi slušalkami, zvočniki in/ali ojačevalci. Ima jermensko gnano zasnovo z običajnim elektronskim nadzorom hitrosti, medtem ko je ST opremljen z novo tonsko ročico, ki ima snemljivo glavo in je zasnovana tako, da ohranja resonanco na minimumu. Novi model ima vgrajen zvočni oder, ki temelji na Alva Duo, in ima tudi vnaprej nameščeno kartušo Moving Magnet z dovoljenjem Audio Technica. Ima ploščo iz tlačno litega aluminija, ki je bila CNC rezkana, "za zagotovitev popolnoma ravne in gladke površine", skupaj z gumijasto podlogo za zmanjšanje vibracij.

Stuart..

Preberite več

Tags gramofon