AXN10 mrežni predvajalnik Cambridge Audio

599,00€

In Stock

 • Cena brez DDV: 490,98€
 • Blagovna znamka: Cambridge Audio
 • Koda izdelka: AXN10 Cambridge Audio mrežni predvajalnik

Cambridge Audio AXN10 mrežni predvajalnik (AXN10 Network Playerima naslednje tehnične karakteristike:

 • Inputs: Ethernet, USB socket (mass storage), Wi-Fi, Bluetooth.
 • Outputs: Line out (unbalanced), Digital out (Coax and Optical).
 • DAC: ESS Sabre ES9033Q.
 • Frequency Response: 20Hz – 70kHz +0/-1dB.
 • Ethernet: IEEE 802.3 10 Base-T or 100 Base-T.
 • Wi-Fi: Wi-Fi 5 dual band 2.4/5gHz.
 • Bluetooth: 5.0 A2DP/AVRCP supporting SBC and AAC.
 • Compatibility: UPnP, Local USB media, Internet Radio, Chromecast, Spotify connect, Tidal, Qobuz, Roon Ready, Airplay 2.
 • Audio Formats: ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis.
 • Hi-Res Support: Up to 768KHz 32bit PCM, up to DSD512.
 • Max Power Consumption: 20W.
 • Standby Power Consumption: <0.5W.
 • Mere za mrežni predvajalnik AXN10 (Š x V x G): 430 x 75 x 305 mm.
 • Teža mrežnega predvajalnik AXN10: 3 kg.
 • Mrežni predvajalnik AXN10 je dobavljiv v naslednjih barvah: srebrna (lunar grey).
 • Datoteke za prenos (kamlu):
  > tehnična navodila (user manual) za AXN10 mrežni predvajalnik
 • Spletna stran proizvajalca: AXN10 mrežni predvajalnik

Novi mrežni predvajalnik AXN10 lahko vašemu sistemu vdihne novo življenje – odpre vam svet glasbe visoke ločljivosti. Brezhibno se dopolnjuje z AX serijo. Obstaja kup brezplačnih storitev, kot je internetni radio, pa tudi dobro znane premium storitve – mnoge ponujajo brezplačne preizkuse. Zahvaljujoč znanju cambridge Audio stokovnjakov o pretakanju boste lahko preprosto uživali v visokokakovostni glasbi iz različnih virov prek naše aplikacije.

Več kot desetletje znanja in izkušenj s pretakanjem
AXN10 uporablja naš najnovejši modul in programsko opremo StreamMagic Gen 4. To je sistem, ki smo ga sami razvili v Londonu za brezkompromisno, trdno hi-fi pretakanje glasbe. Je intuitiven za uporabo in je sposoben predvajati glasbo z neverjetno jasnostjo – do 768KHz 32bit PCM in DSD512, kar je vse, kar potrebujete!

Priročnost pretočne glasbe je bila nekoč manj cenjena zaradi kakovosti zvoka in dostopnosti. Temu ni več tako, zahvaljujoč širokopasovnim hitrostim, boljšim kodekom, širši izbiri storitev. Zdaj AXN10 mrežni predvajalnik prinaša priznano pretočno platformo StreamMagic v doseg veliko več ljudi.

Mrežni predvajalnik AXN10 lahko dostopa do brezplačnih in naročniških storitev pretakanja v visoki ločljivosti, kot so internetni radio, Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Deezer in Amazon Music, vse vgrajene za najboljšo kakovost zvoka. Z vgrajenima Apple Airplay2 in Chromecastom lahko dostopate do Apple Music, BBC Sounds in drugih. AXN10 je tudi Roon Ready, tako da lahko združi vaše poslušanje digitalne glasbe, ne glede na vir, v eno samo storitev v slogu revije.

Je kot radio, le da prihaja prek interneta in ne po radijskih valovih. Poslušate lahko svoje obstoječe priljubljene radijske postaje, samo specializirane internetne postaje (kot sta Soho Radio in NTS), poleg številnih drugih z vsega sveta – vse brezplačno. Poleg tega je veliko postaj v kakovosti, ki presega digitalni radio.

Narejen za skupno rabo
Če pride prijatelj, ki nima aplikacije StreamMagic, lahko z vami deli svoje najnovejše melodije prek Bluetootha. Druga možnost je, če imajo nekaj ekskluzivnih datotek FLAC visoke ločljivosti na ključku USB, lahko skupaj poslušate na svojem hi-fi sistemu preprosto tako, da pogon priključite v zadnja vrata USB AXN10.

Eden od izzivov glasbenega oboževalca je lahko, kje shraniti svojo zbirko – drug pa je cena nekaterih teh ponovno obvladanih omejenih izdaj s peščico skladb, ki jih morate imeti. Z AXN10 lahko dobite najboljše iz obeh svetov: poslušajte glasbo v neverjetni kakovosti visoke ločljivosti in ne skrbite, kam boste stlačili box-set.

Interakcija z AXN10 ne bi mogla biti lažja. Aplikacija StreamMagic omogoča intuitiven nadzor nad vsemi povezanimi viri – za pripravo seznamov predvajanja, nastavitev prednastavitev ali priročno brskanje po albumih z vašega mobilnega telefona ali tablice. Druga možnost je, da je na elegantni plošči AXN10 peščica čednih gumbov za neposreden dostop do vaših najljubših seznamov predvajanja ali internetnih radijskih postaj.

Zavrtite AXN10 naokrog in opazili boste čeden, narobe obrnjen napis nad sponkami – tako ga boste zlahka povezali z ojačevalnikom, ko se nagnete. Na voljo so analogni RCA izhod za zvok, digitalni koaksialni in optični izhod, vhod USB ter par anten Wi-Fi za vaše omrežje – ali vhod za kabel LAN, če želite.

Tako kot ostali izdelki iz serije AX tudi mrežni predvajalnik AXN10 deli hišni slog z minimalistično aluminijasto masko lunarno sive barve, črnim jeklenim ohišjem in "lebdečim" podstavkom za ustvarjanje elegantnega brezčasnega videza. V klasični hi-fi širini 430 mm se AXN10 zlahka vstavi in sistemu AX vdahne novo življenje. Zahvaljujoč brezžičnim posodobitvam bo AXN10 pretočno predvajan še mnogo let.


Oznake: mrežni predvajalnik, cambridge audio, AX serija, AXN10

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Sledi nam Facebooku